Sceneheis

22
33
44
5 (1)5 (1)
66
stage-hoiststage-hoist

Sceneheis

Elektrisk talje-serie

Stageheis tilhører kjedetype elektrisk talje, også kalt teatralsk motortalje, også kjent som lighting truss hoist eller selvklatrende elektrisk talje. Den er spesialdesignet for store forestillinger, heiselysramme, høyttalergruppe, storskala kulisser og en kalebass, men også egnet for andre midlertidige mobile anledninger løfting.

Maksimal løftevekt: 2t

Løftehøyde: 3-30m

Løftehastighet: 2m/min, 4m/min

Strømforsyning: 110V/220V/230V/380V/440V eller som din forespørsel.

sertifisering: CE SGS ISO

Bruksområder:

brukes i underholdningsindustrien til rigging i lyd, lys og sikring av fagverkssystemer.

Description

Stage Hoist er et lett og lite løfteutstyr. Den består av elektrisk motor, girmekanisme og tannhjul. Og alt produsert i henhold til internasjonale standarder. Kroppen er vakker i utseende og slitesterk. De interne girene er alle bråkjølt ved høye temperaturer, noe som øker slitestyrken og seigheten til girene. Den mest avanserte internasjonale teknologien brukes, og utførelse er fin og girene er tettsittende.

produkt detaljer

1. Metallskallet til flykroppen er holdbart. Karosseriet er kompakt og oppfyller kravene til lav takhøyde.
2. G80 løftekjede, galvanisert og sort valgfritt, for å møte kundenes krav, med løftekjedehjul laget av legert stål, jevn drift og lavt støynivå.
3. Motoren har en kjølevifte, som er egnet for høyfrekvent drift.
4. Både håndtaket og kontrolleren kan styres for å møte kundenes behov for en eller flere bruk.
5. Den kompakte øvre og nedre strømbryteren kan effektivt forhindre toppen av maskinen, og gi et stort løft, som er tryggere å bruke.
6. Utstyrt med en profesjonell kjedelomme for å oppbevare kjeden, er kroken også utstyrt med en anti-frakoblingsenhet, bruk av høy sikkerhetsfaktor, sikker og pålitelig strømavslående bremse, enkel design.

Avantages

Hvorfor velge sceneheis til teaterkonsert

Når vi bygger en scene for liveopptredener, må vi ofte løfte og installere mye lyd- og lysutstyr på fagverket for å oppnå en god total sceneeffekt. Derfor velger operatører vanligvis den elektriske sceneheisen for drift, så hvorfor velger alle den for scenekonstruksjon?

Skallet til den elektriske sceneheisen bruker spesiell maling, som kan reflektere scenelyset med en mindre sannsynlighet, og dermed redusere innvirkningen på scenelyseffekten; driftsmodusen med lav støy gjør at den ikke påvirker lydeffekten til scenen under drift; samtidig er kameraposisjonen mer skjult, og den kan også forbedre effekten av rekvisitter samtidig som den sikrer sceneeffekten.

Derfor er den elektriske sceneheisen det beste valget for konsert.

Kinocranes kan gi deg elektrisk sceneheis i henhold til arbeidsstasjonen og bruksstedene, vennligst kontakt oss for å få passende scenerigging.

Connectez-vous avec le nom d'utilisateur et le mot de passe que vous avez reçus de Norditec.

Demander un compte client

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?