Boom Man Lift Plattform

2-32-3
3-3 (1)3-3 (1)
4-44-4
5-35-3

Boom Man Lift Plattform

Vurdert kapasitet: 200kg

Arbeidshøyde: 24m

Strømforsyning: DC/AC/Bensin/Diesel

Bruksområder:

hovedsakelig brukt til anleggsmaskiner og utstyr for konstruksjon, brobygging, skipsbygging, flyplasser, gruver, havner, kommunikasjons- og kraftanlegg og utendørsreklame.

Description

Boom mann lift plattform (også kjent som sleper bom lift) har en kompakt struktur, tar i bruk nytt høykvalitets stål, høy styrke, lett vekt. Den er utstyrt med automatiske hydrauliske støtteføtter, og betjeningen er enkel. Arbeidsbordet kan heves og forlenges horisontalt, lett å nå over hindringer. Denne heisen er ideell for luftarbeid.

Towable Boom Lift er egnet for ulike ulendte terreng i felten, og har et bredt spekter av plassoperasjoner. Den brukes hovedsakelig til anleggsmaskiner og utstyr for konstruksjon, brobygging, skipsbygging, flyplasser, gruver, havner, kommunikasjons- og kraftanlegg og utendørsreklame.

Egenskaper

I henhold til arbeidshøyden er bomstrukturen og arbeidsradius også forskjellige. Bomstrukturen på 8-12 meter er delt inn i store armer og håndvåpen, og maksimal arbeidsradius kan være opptil 6 meter. Selen over 14 meter er delt inn i stor seler, medium seler og liten seler. Midtbommen er en teleskopisk bom, som øker arbeidsradiusen betraktelig, og den maksimale driftsradiusen kan nå 12 meter.

Connectez-vous avec le nom d'utilisateur et le mot de passe que vous avez reçus de Norditec.

Demander un compte client

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?