Hydraulisk dokknivå

2-42-4
3-43-4
5d518828ff-25d518828ff-2
5-45-4

Hydraulisk dokknivå

Vurdert kapasitet: 6-12T

Størrelse på plattformen: 2080 * 2040 * 600mm

Justeringsområde: Opp 400mm, ned 300mm

Bruksområder:

Mye brukt i terminaler, plattformer, varehus og andre steder i henhold til brukernes forskjellige behov.

Descrizione

De hydrauliske lastebryggene bygger bro over gapet og høydeforskjellen mellom dokken og tilhengeren. De kompenserer også for opp- og nedflyten til tilhengerbunnen under lasting. En lastebrygge inkluderer en rampe (hengslet langs bakkanten) og en leppe (hengslet foran på rampen). Når lastebryggen ikke er i bruk, lagres den i nøytral posisjon, i flukt med lasteplattformens gulv. For å bruke en lastebrygge løfter operatøren rampen og leppen svinger ut. Med leppen forlenget senker føreren rampen til leppen hviler på lastebilen.

Dette er den mest allsidige av nivellerne i pit-stil. En hydraulisk sylinder brukes til å heve og senke dekket, mens en annen vanligvis brukes til å betjene leppen.

Egenskaper

  1. Hellingen på losseplattformen bruker strukturert stålplate, som har god anti-skli ytelse og effektivt kan forhindre at kjøretøyet sklir.
  2. Siden av losseplattformen er utstyrt med sikkerhetsfasiliteter som antirullende fotvernring og vedlikeholdsstøttestang, som fullt ut kan sikre operatørens sikkerhet.
  3. Endeplaten og hjørnet er justerbare for enkel tilkobling med lastebilen.
  4. Høyden på losseplattformen er ±10 °, som er egnet for dokking av lastebiler i forskjellige høyder.
  5. Det hydrauliske systemet til losseplattformen bruker avansert integrert modulær hydraulisk stasjon, som har fordelene med stabil drift, lav støy og ingen lekkasje. Den elektriske kontrollen vedtar formen av en enkelt operasjonsknapp for å realisere hele bevegelsen ved å gå ombord på broen.

Accedere con il nome utente e la password ricevuti da norditec.

Richiedere un conto cliente

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?