FEM-standarder Overheadkran med enkeltbjelke

1-21-2
4-14-1
1-20-31-20-3
6969
7070

FEM-standarder Overheadkran med enkeltbjelke

Kapasitet: 1 ~ 20 tonn

Løftehøyde: Maks. 90 m

Spennvidde: 7.5 ~ 40m

Arbeidsplikt: M3 ~ M6

Beskyttelses klasse: IP54 / IP55

Arbeidstemperatur: -20 ~ + 60 ℃

Bruksområder:

Gruvedrift, metallurgi, konstruksjon, kjemikalier, sement, ildfast materiale, keramikk, etc.

説明

Kinokraner FEM standard traverskran med enkeltbjelke er lett traverskran for sjelden bruk eller lett service, lastekapasitet fra 1 tonn til 20 tonn. Vanlige spesifikasjoner er 1 tonn, 2 tonn, 3 tonn, 4 tonn, 5 tonn, 8 tonn, 10 tonn, 15 tonn, 20 tonns brokraner. Lette traverskraner er strengt produsert i henhold til DIN, FEM, ISO-standarder. Produksjons- og inspeksjonsprosessen følger strengt europeisk standard.

Lette traverskraner har én hoveddrager med 1 eller 2 elektriske wire-modne taljer. Arbeidsgruppen til denne typen kraner er FEM 2m. Denne typen brokraner er godt egnet for lette industrielle bruksområder. som installasjon og vedlikehold av utstyr i kraftstasjoner eller andre arbeidsplasser, eller verksteder og lager hvor arbeidet ikke er hyppig.

I henhold til din faktiske bruk, er det forskjellige lette traverskraner for kunder å velge. Vi har erfarne kraningeniører som hjelper deg med å designe det best mulige traverskransystemet for ditt anlegg, og tilbyr også et komplett utvalg av ettersalgstjenester, slik at kranen din kan gå raskt, stabilt og pålitelig.

Egenskaper

  • Lav takhøyde
  • Smart kjøring, høyere effektivitet
  • Trinnløs kontrollvogn
  • Herdet utstyr
  • IP55 beskyttelse, F/H isolasjon
  • Kraftig motor, 60 % ED-klassifisering
  • Overoppheting, Overbelastningsbeskyttelse
  • Elektromagnetisk skivebrems
  • Supertromme, lengre levetid for tau
  • DIN 34CrMo4 krok, klasse T
  • Vedlikeholdsfri

Tekniske data

FEM-standarden gir spesifikke krav til design og konstruksjon av traverskraner med enkeltbjelke. Hovedkomponentene til enkeltbjelke overhead-kran inkluderer brodrager, endebjelke, løfteheis og elektrisk system (Som vist på bildet).

5 tonns enkeltbjelke overheadkran spesifikasjon

SWL: 5t Klasse: A5

Tilpasset

Tilpassede løfteløsninger: Skreddersydde kraner med kvalitetssikring

Hos Kinocranes produksjonsselskap spesialiserer vi oss på å tilby tilpassede løfteløsninger som oppfyller våre kunders spesifikke krav. Vi tilbyr fleksibiliteten til å bruke utpekte motorer, reduksjonsgir, lager og andre merker etterspurt av våre kunder. Med vår omfattende erfaring innen ikke-standard tilpasning, tilbyr vi modulære design som kan tilpasses ulike behov samtidig som vi sikrer en fast struktur og standardisert produksjon. Vi prioriterer bruken av verdenskjente og Kinas topprangerte merker, inkludert ABB/SEW/Siemens/Jiamusi/Xindali-motorer, SEW/Dongly-girkasse og FAG/SKF/NSK/LYC/HRB-lager, for kranens hovedkomponenter. Hver vare har CE/ISO-sertifikater, noe som sikrer pålitelig ytelse av høy kvalitet.

Omfattende ettersalgstjenester

Kinokraner tilbyr omfattende ettersalgstjenester, inkludert installasjon på stedet, vedlikehold av kraner og reservedelstjenester. Med vår ekspertise sikrer vi at brokranen din går jevnt og effektivt lenge etter den første installasjonen.

Kostnadsbesparende for vår Kunde-

Transportkostnadene for traverskran er høye, med tverrdrageren som den største utgiften. For å løse dette har to kransalgsplaner blitt introdusert: Komplett og Komponent. En komplett traverskran er en ferdig montert kran som inkluderer alle nødvendige komponenter, mens en komponent traverskran inkluderer alle deler bortsett fra tverrdrageren, som kjøperen må levere, og kinokraner kan levere produksjonstegning. Begge planene gir samme kvalitet, men Komponentplanen sparer transportkostnader ved at kjøperen må bygge tverrdrageren lokalt.

Applikasjoner

1-20 tonns lett overheadkran er mye brukt ved forskjellige anledninger, som for eksempel ingeniørverksted, maskineringsverksteder, monteringsverksted for dyser og verktøy og støpeformer, bilverksted, kraftstasjoner, papirfabrikker, metallurgiske verksteder, etc. Hvis traverskraner eller wire tauløfter brukes i brannfarlige og eksplosive etsende mediemiljøer, skal brukerne avklare det spesifikke bruksmiljøet på forhånd.

Leter du etter en pålitelig og erfaren kranprodusent som kan tilby tilpassede løfteløsninger som oppfyller dine spesifikke krav? Vårt firma spesialiserer seg på å designe og produsere høykvalitetskraner med modulære design som kan tilpasse seg ulike behov.

Med vår bruk av topprangerte merker for krankomponenter og omfattende ettersalgstjenester, er vi dedikert til å sikre at kranen din går jevnt og effektivt lenge etter den første installasjonen. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å øke løftebehovene dine og tilby en pålitelig tilpasset løsning.

norditecから受け取ったユーザー名とパスワードでログインします。

カスタマーアカウントのお申し込み

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?