Stålindustri

Norditec-machinery fokuserer på kranmarkedet og har spesialisert seg på stålindustrikraner siden 2012, vi har fortsatt samarbeid med toppkjent stålverk. Håper vi kan få muligheten til å betjene ditt anerkjente selskap.

Metallproduksjonsindustrien har krav til smeltet metall, sterk varme, støvete, farlig belastning og kontinuerlig produksjon. Vi samarbeider med deg for å løfte tunge og farlige gjenstander gjennom hele driftsprosessen, fra transport av råstoff, til støping av varmt metall, til å løfte ferdige produkter i valseverket.

Norditec-machinery løfteløsninger er designet for å møte kravene til metallproduksjonsindustrien og for å hjelpe deg med å forbedre sikkerhet og produktivitet. Kinokraner kjenner til faren og utfordringen ved metallproduksjonsindustrien. Kinokraner designer kran for stålindustrien med sikkerhet først, robust design, høy ytelsesfordeler.

説明

Norditec-machinery er mye brukt i stålfremstillingsprosesser i stålverk over hele verden. Fra råmateriale til ferdige produkter spiller traverskran eller portalkran en nøkkelrolle for å forbedre stålproduktiviteten. Som for eksempel skrapgårdskran, skraphåndteringsmagnetkran, øsehåndteringskran, yrende kran, håndteringskran for varmt metall, rotasjonsmagnetkraner, vedlikehold ved bruk av overliggende brokraner, kald/varmt valseverk overheadkraner, etc. All kranen krevde design for å tung eller ekstra tung kran.

Norditec-machinery kjenner til faren og utfordringen ved metallproduksjonsindustrien. slik at kinokraner overholder de strengeste industristandarder og forskrifter for stål, og kombinerer det spesifikke miljøet, med fokus på alle detaljer, for å realisere den pålitelige ytelsen til stålverkskraner.

norditecから受け取ったユーザー名とパスワードでログインします。

カスタマーアカウントのお申し込み

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?