Takmontert arbeidsstasjonskran

1-11-1
5-75-7
6-56-5
22-122-1

Takmontert arbeidsstasjonskran

Løfte Kapasitet: 250 kg~2t

Løftehøyde: 6-9m

Spennvidde: 6-10.3m

Strømkilde: Tilpasset er akseptabelt

Bruksområder:

Fabrikk, verksted, lager, kraftstasjon, logistikk, etc.

Beskrivning

Takmontert arbeidsstasjonskran kan raskt og trygt fullføre flyløfting av alle slags materialer, dens gangmekanisme er veldig lett, lett drift, kan bevege seg fritt. Den kan også enkelt henges på toppen av anlegget, uten ekstra søyler, forbedre plassutnyttelsen og ha god økonomi.

Takmontert arbeidsstasjonskran er en kombinasjon av standardiserte og modulære komponenter, i henhold til brukernes behov, den rette skinnen, den buede skinnen, den fleksible hengeanordningen, den løpende bilen, den elektriske heisen, den elektriske drivenheten, strømforsyningen og kontrollsystemet sammen, med ulike former og ulike spesifikasjoner av kransystemet.

Arbeidsstasjonens brokranbane er et lukket spor, med rett spor og buet spor, delt inn i Ω type eller C type, og materialene som vanligvis brukes er karbonstål, rustfritt stål og aluminiumslegering. Fordi det er en standardkomponent, kan det settes sammen til enhver struktur som lang og kort enkeltspor, flerspor, buet spor eller sirkulært spor.

Opphengsanordningen monteres vanligvis på underkanten av I-bjelken/H-bjelken eller på betongbjelken. Den har en viss selvlåsende funksjon og er enkel og pålitelig å installere.

Egenskaper

1. God pålitelighet og høy stabilitet;
Komponentene i lettkransystemet er alle standardmoduler, som kan garantere høyvolum, høykvalitetsproduksjon, så systemet er veldig pålitelig; hoveddelen av systemmodulen er tre typer kaldvalsede profiler, som har høy styrke, god stivhet og lav egenvekt. Stabiliteten til systemet.
2. Tilpassbar;
det kombinerte kransystemet kan fleksibelt designe og installere et kransystem i henhold til behovene til hver stasjon på fabrikken. Fra fast punktlevering til høypresisjons flerpunkts- og flerslags automatiserte transportbånd, kan de kombineres etter ønske. Den kan brukes i nydesignede verksteder, og kan også brukes til å transformere eller utvide gamle systemer.
3. Enkel å installere, kostnadseffektiv;
Installasjonen og igangkjøringen av det kombinerte kransystemet er veldig praktisk. Profilene og standardmodulene kan bare brukes ved bolting, noe som kan spare plass og areal på fabrikken, i stor grad redusere menneskelige ressurser og forbedre produksjonseffektiviteten, og dermed redusere energiforbruket og forbedre bedriftens fortjeneste. Systemet kan betjenes manuelt eller automatisk eller halvautomatisk, med høy effektivitet.

Fördelar

Søknad

Generelt aktuelt for bilindustrien, ny energi, fotovoltaisk industri, maskinering, komponentmontering og andre felt;

1. Egnet for posisjonerings- og installasjonsarbeidsscenarier: CNC-dreiemaskinbearbeiding, hull-til-hull-installasjon, differensial-/marinmotormontering

2. Egnet for dørsveising, etc. Egnet for hyppige håndteringsscenarier: høyttaleremballasje på og offline, kompressorer, støpeformer, møbler, dekkbyggemaskiner, motorhåndtering, etc.

3. Egnet for heising av scenarier med skjøre og presise edle arbeidsstykker: keramikk, glassbehandling, nye energibatterier, maskinering av deler, etc.

4. Egnet for operasjonsscenarier med høy risiko: motorrotormontering, biloverføringsakselhåndtering, prosessering av vindkraftlager, etc.

5. Den kombinerte kranen kan henges på flere spor for å dekke et større lager- og produksjonsområde, og kranen kan enkelt flyttes for hånd.

Logga in med det användarnamn och lösenord som du har fått från Norditec.

Ansök om ett kundkonto

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?