Elektrisk vaierheis

6464
electric-hoistelectric-hoist
Electric-Wire-Rope-HoistElectric-Wire-Rope-Hoist
6565

Elektrisk vaierheis

CD MD ståltau elektrisk talje

Elektrisk talje med ståltau er et lite løfteutstyr, som kan installeres uavhengig på I-bjelke, eller det kan installeres og brukes sammen med enkelt-bjelkede brokran, dobbeltbjelkebrokran, portalkran og jibbkran løfteutstyr.

Produkttype : CD MD

Løftekapasitet: 0.5~32t

Løftehøyde: 6 ~ 50m

Løftehastighet: 8 m/min

Arbeiderklassen: M3, M4

Omgivelsestemperatur: -25 ~ 40 ℃

Bruksområder:

Fabrikker, gruver, havner, lastlagringsområder og butikker, og er avgjørende for å forbedre arbeidseffektiviteten og forbedre arbeidsforholdene.

Beskrivelse

Elektrisk talje av ståltau inkluderer hovedsakelig CD-type, MD-type og HC-type elektrisk wire-talje. Vanligvis er arbeidshastigheten til CD1-type elektrisk ståltautalje enkelthastighet 8 m/min; arbeidshastigheten til MD1-type elektrisk wiretalje er dobbel hastighet 0.8/8 m/min. Løftekapasiteten til CD1 og MD1 elektriske ståltautaljer er 0.25 til 16 tonn. CD- og MD-tau elektrisk talje er en slags lett løfteutstyr.

HC-type ståltau elektrisk talje er et tungt løfteutstyr. Arbeidshastigheten til HC-type elektrisk talje er enkelthastighet, og løftekapasiteten til heisen varierer fra 16 tonn til 32 tonn.

Egenskaper

  • CD MD ståltau elektrisk talje er et lite løfteutstyr som kan installeres på en enkelt bjelkebrokran. Portalkraner kan bare oppfylle normale bruksområder med normal hastighet. Det er mye brukt i fabrikker, gruver, havner, lastlagringsområder og butikker, og er avgjørende for å forbedre arbeidseffektiviteten og forbedre arbeidsforholdene.

    1. Redusering

    Den vedtar en tre-trinns låsende motorgirtransmisjonsstruktur; girene og girakslene er laget av legert stål etter varmebehandling, og skallet og dekselet er laget av høykvalitets støpejern, med nøyaktig montering og god tetning. Reduseringen fungerer uavhengig for enkel lasting og lossing.

    1. Kontroll boks

    Den har en beskyttelsesenhet for opp og ned turbrytere, som kan kutte hovedkretsen i en nødsituasjon for å sikre sikker drift av den elektriske blokken, lang levetid og sikker drift av elektriske komponenter.

    1. Ståltau

    Bruk GB1102-74 (6 * 37 + 1) heising av ståltau, lang levetid.

    1. Kjeglemotor

    Heisemotoren bruker en kjeglemotor med stort startmoment for å bremse induksjonsmotoren. Ingen ekstra lynavleder er nødvendig. Motorens belastningskontinuitetsfaktor er 25 %; motoren bruker B- og F-isolasjon, og beskyttelsesnivået er IP44 / IP54.

    1. Trykkknappbryter

    Det er manuell betjening, enkel å betjene, det er to måter å betjene tau på og trådløs fjernkontroll.

    1. Gear

    Den tar i bruk japansk teknologi, vedtar nyskapende høyhastighets synkront girsymmetrisk arrangement, og tar i bruk internasjonal standard girstål. Sammenlignet med vanlige gir er det mer slitesterkt, mer stabilt og arbeidsbesparende.

    1. Hook

    Den er laget av legert stål av høy styrke og høy sikkerhet; med et nytt design vil vekten aldri gå tapt.

优势

  1. Operasjonen er sikker og pålitelig.
  2. To-hastighetsjustering gjør at kranen går jevnt.
  3. Lite støy, myk start og stopp.
  4. Standardisert krankonfigurasjon av hele maskinen gjør hele maskinen mer stabil.
  5. Lave vedlikeholdskostnader og lang levetid.
  6. Hjultrykket er lite og volumet lite, noe som kan redusere investeringen i forprosjektet som fabrikkbygget.
  7. Trådløs infrarød detektor
  8. Utvendig talje, drivenhet, regntrekk av el-skap.
  9. Varselindikatorlys: blinkende indikatorlys og varsellyd.

Produktapplikasjon

使用从 norditec 收到的用户名和密码登录。

申请客户账户

× Hvordan kan jeg hjelpe deg?